Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Corina a ajuns să spele maşini
Publicat:21/05/2015
Autor:

corina2

În curând vom învăţa ce înseamnă puterea fetelor din Balcani, de la Corina. Artista împreună cu Mira şi Skizzo vor lansa piesa „Fete din Balcani”, producţie Vanotek – Studio Smash Production.

Dinamism, forţă, atitudine sexy sunt toate atribute ale femeilor puternice aşa că abia aşteptăm să vedem interpretarea Corinei şi a celor 40 de amazoane care o însoţesc.

“Eu am avut întotdeauna încredere în forţă, puterea seducţiei şi carisma femeilor de la noi. „Fete din Balcani” va face însă o revoluţie! Trebuie să ne asumăm calităţile acestea şi să arătăm tuturor cine are controlul. “Fete din Balcani” este un clip despre femeile care nu se tem să arate cât sunt de speciale, despre forţa amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat şi un spectacol al frumuseţii – am alături 40 de dansatoare extrem de sexy şi talentate, dar şi nişte băieţi foarte frumoşi. Este un clip foarte dinamic, prin care spunem: #contamsidansam. Şi garantez că asta vor simţi şi cei care îl vor vedea!”, ne-a declarat artista.

Una dintre cele mai interesante scene o arată pe Corina în costum de baie, spălând cu spumă colorată o maşină pliiiina de băieţi. Se pare că pentru scena asta au avut nevoie şi de un extinctor.

 

no images were found

Te-ar putea interesa si...