Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Ce branduri au purtat artiştii pe Covorul Roşu la RMA 2013?
Publicat:18/09/2013
Autor:

Zara Shurubel

Showul Romanian Music Awards a început ca în fiecare an cu parada artiştilor pe Covorul Roşu, unde prezentatori au fost Mircea Zara şi Shurubel.

Artiştii s-au pus la patru ace şi au zâmbit în faţa camerelor de filmat, mândri de ţinutele lor.

De menţionat e faptul că unii dintre ei s-au îmbrăcat după propriul gust, iar alţii au avut în spate un stilist care le-a indicat ce să poarte la cel mai important eveniment muzical al anului.

În cazul bărbaţilor, aceştia au păşit pe Covorul Roşu în ţinute închise la culoare, cu influenţe rock şi japoneze, iar artistele au fost lipsite de inhibiţii şi şi-au arătat formele apetisante.

Kamara de la Alb Negru a purtat haine Zara, iar soţia acestuia, Kim, a fost îmbrăcată într-o rochie BBY, pe când Andrei a apelat la ajutorul croitorului lui personal.

Alb Negru

What’s Up, artistul premiat pentru “Cea mai difuzată piesă”, a fost îmbrăcat de Adina Buzatu, iar Andreea Bănică a avut o rochie Stephan Pelger, un plic Zara şi pantofi Christian Louboutin.

Andreea Banica

CRBL a renunţat la hainele casual cu care ne-a obişnuit şi s-a îmbrăcat în costum, iar soţia lui, Elena, a purtat o rochie Baliza.

CRBL

Sylvia a fost foarte mândră să ne spună că poartă o ţinută creată de ea, iar încălţămintea i-a fost asigurată de Ştefan Muscă. Partenerul ei de scenă, Dj Rynno, a fost de asemenea îmbrăcat de Ştefan Muscă.

Sylvia

J.Yolo n-a venit singur la RMA 2013, ci însoţit de soţia lui Majda Aboulumosha, care a avut o rochie Prada, geantă Versace şi sandale Zara.

J Yolo

Alex Velea a fost cu siguranţă o apariţie, mai ales că artistul a adoptat un stil întâlnit pe străzile din Tokyo, ţinuta lui fiind asigurată de Irina Voinea.

Alex Velea

Mihai Ristea şi băieţii de la Deepcentral au fost îmbrăcaţi de Andra Moga, care le-a oferit artiştilor ţinute Alchemy.

Mihai Risteadeepcentral

Baietii de la Vunk, în frunte cu prezentatorul showului RMA 2013, Cornel Ilie, au purtat haine realizate de designerul român Florin Dobre.

VUNK

Dj Andi a purtat o pereche de jeans Diesel şi o geacă Zara, iar Naz Tokio, artista cu care dj-ul a colaborat la noua lui piesă, “Trouble”, a păşit pe Covorul Roşu într-o rochie Dsquared şi încălţăminte Gucci.

DJ Andi

Oana, surpriza de la RMA 2013, ţinând cont că trupa Activ s-a relansat cu piesă “Play”, a avut-o drept stilist pe Maya Oncescu, care i-a oferit drept ţinută o bluză Stella McCartney şi încălţăminte Giuseppe Zanotti.

oana activ

Giulia a fost în centrul atenţiei prin rochia ei albă, realizată de Maria Simion, cât şi prin coafura îndrăzneaţă.

Giulia

Corina a fost propriul ei stilist, uimind prin extravaganţă şi unicitate, cât şi prin încălţămintea Alaia.

Corina

Cei nouă membri LaLa Band au avut parte de ţinute diferite, după cum urmează:  Sore a fost îmbrăcată de Dana Budeanu, Alina de Mădălina Dorobanţu, Alexia de Nicole Enea, iar Dorian şi-a creat singur pantalonii.

lalaband

Nicole Cherry, tânăra artistă care a primit premiul “Best New Act”, a avut o ţinută asigurată de Ştefan Muscă.

Nicole Cherry

Anda Adam nu putea să lipsească de pe Covorul Roşu, aşa că artista a fost în atenţia fotografilor atât prin decolteul adânc, cât şi prin despicătura rochiei semnată de Ana Radu.

Anda Adam (1)

Băieţii de la Voltaj au fost ajutaţi de Mădălina Dorobanţu, purtând astfel ţinute Pas du Tout.

Voltaj

Mircea Zara, vj-ul Music Channel, a apelat la propriul lui dulap cu haine, fiind sigur pe propriul lui stil vestimentar. Pe de cealaltă parte, Shurubel s-a îmbrăcat de la London Tailors.

Mircea Zara si Shurubel

Gina Pistol, prezentatoarea RMA 2013, care a strălucit pe scena din Braşov, a schimbat mai multe ţinute, toate fiind semnate de Manouri.

Gina PistolFoto credits: Jadoris

Te-ar putea interesa si...