Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Romanian Music Awards şi concertul Linkin Park au avut aceeaşi echipă tehnică
Publicat:11/06/2012
Autor:

Romanian Music Awards nu a adus în faţa publicului doar cei mai buni artişti din România ci şi una dintre cele mai profesioniste echipe tehnice din ţară.

Cel mai bun exemplu îl reprezintă responsabilul de partea de visuals care, cu o seara înainte s-a ocupat de întregul show vizual al  rockerilor de la Linkin Park.

Romanian Music Awards a avut astfel, cu adevărat cea mai bună prezentare a anului din toate punctele de vedere. Atât scena cât şi luminile au fost cotate drept cele mai bune, demne de o ediţie aniversară a unui eveniment precum Romanian Music Awards.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Te-ar putea interesa si...