Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Record de voturi pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011!
Publicat:03/08/2011
Autor:

La mai putin de 48 de ore de la startul votului pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011, site-ul http://rma.1music.ro/ a adunat peste 100.000 de voturi si a primit peste 7000 de “Like”-uri de la fanii de pe Facebook.

Music Channel a dat start votului pentru artistii nominalizati la cele 14 categorii Romanian Music Awards 2011 Luni, 1 august, ora 8.00. Inca de la primele ore ale diminetii, site-ul rma.1music.ro a fost luat cu asalt de fanii Music Channel. Artistii au adunat vot dupa vot, atingand recordul de 100.000 de voturi in numai 48 de ore. Mai mult decat atat, site-ul a fost apreciat de peste 7000 de vizitatori, fiind recomandat pe paginile personale de pe Facebook.

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare categorie Romanian Music Awards 2011 si intra pe http://rma.1music.ro/ pentru a vota artistul preferat!

Cei mai buni artisti au intrat in competitie la sectiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Brasov si Club Kasho Brasov.

Te-ar putea interesa si...