Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#PentruMagicHOME – stăm toți pe scaun până se strâng 100.000 de SMS-uri
Publicat:09/11/2017
Autor:

Părinții copiilor bolnavi de cancer locuiesc luni întregi pe un scaun de spital. Tot pe un scaun stăm și noi, zi de zi, până vom strânge 100.000 de SMS-uri.

Pe scurt, ne-am propus să adunam 100.000 SMS-uri (cuvântul MAGIC prin SMS la 8844 = 2 euro lunar) pentru a finaliza noul centru MagicHOME, refugiul părinților de lângă cel mai mare spital de oncologie din România (la Fundeni). Și pentru a face asta, ne-am pus în locul părinților care stau pe scaun zile, luni, ani lânga patul copiilor lor și nu ne ridicăm până nu vom aduna cele 100.000 SMS-uri. Scaunul pe care stăm noi, pe rând, este în Galeria Galateca din București, și pe site-ul campaniei (AICI) poți vedea cum de vineri de la ora 12 până acum s-au așezat mai mult de 100 de oameni.

Reacția oamenilor în primele zile de campanie este copleșitoare – o dovadă de enormă empatie și solidaritate din partea românilor (oameni simpli, vedete, părinți, medici, chiar și Mihai Sora, care are 100 de ani împliniți), care au răspuns cu peste 40.000 sms-uri până acum, și cu programări pe scaunul din Galateca care se întind până în decembrie.

Te-ar putea interesa si...