Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Norocul nu a fost de partea lui Kendrick la BRIT Awards 2018!
Publicat:23/02/2018
Autor:

Se pare ca seara marii Gale #BRITs 2018 nu a fost una deloc buna pentru Kendrick Lamar, chiar daca acesta a plecat acasa cu premiul „Best International Male Solo Artist”

Momentul atat de mult asteptat al rapper-ului a inceput cu niste probleme tehnice. Intro-ul piesei lui Lamar s-a oprit de cateva ori, reluandu-se din acelasi punct, spre disperarea echipei acestuia, dar si a celei din spatele marelui show.

In doar cateva secunde, pe Twitter au aparut postari ale oamenilor care nu intelegeau ce se intampla, intrebandu-se chiar daca rapper-ul a adormit.

 

Lamar si-a facut intrarea in scena, intins pe un cub imens de sticla, in interiorul caruia se afla un superb Lamborghini, care ulterior a fost distrus cu o bata de baseball.

 

 

Dupa ce problemele tehnice au fost rezolvate, Kendrick Lamar si-a inceput performace-ul ca un adevarat profesionist.

La scurt timp insa, au aparut numeroase mesaje si postari in mediul online, in care internautii se intrebau de ce pe anumite parti ale piesei lui Lamar, sunetul se opreste. O multime de oameni au pus-o pe seama organizatorilor, despre care spun ca l-ar fi cenzurat pe rapper. Acestia s-au aratat indignati intrebandu-se de ce a mai fost invitat Kendrick Lamar sa cante in cadrul show-ului, daca acesta este cenzurat.

 

 

 

 

Pana la ora asta nu a aparut niciun comunicat sau raspuns oficial din partea organizatorilor BRIT Awards 2018, sau din partea echipei lui Lamar.

 

Sursa: Andrei Alexandru – Senior Social Media Specialist affiliated ITV.com

Te-ar putea interesa si...