Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Romanian Music Awards, transmis live in 13 tari!
Publicat:07/09/2011
Autor:

Romanian Music Awards si-a castigat in timp statutul de cel mai mare eveniment muzical din Romania. Evenimentul se afla la cea de-a 9a editie, urmand ca anul acesta, show-ul sa sa fie transmis live in 13 tari! Nu este pentru prima data cand Romanian Music Awards poate fi urmarit in direct din strainatate, editia din 2010 fiind transmisa live de Music Channel Ungaria.

Anul acesta insa, Romanian Music Awards va fi transmis in Romania, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Republica Macedonia, Slovenia, Serbia, Muntenegru si Turcia. In afara de Music Channel, organizatorul evenimentului, in Romania vor mai transmite atat filiale locale TVR cat si Money Channel. In afara granitelor vor asigura transmisia live Music Channel Ungaria si Balkanika TV.

Romanian Music Awards aduce astfel de pe scena de la Brasov, in data de 16 septembrie  nu numai artisti recunoscuti la nivel international cat si acoperirea transmisiei la un nivel mult mai mare decat in oricare din anii precedenti. Concluzia?  Romanian Music Awards  combate miturile si dovedeste ca cifra 13 intr-o zi de vineri (16 septembrie) nu poate aduce decat mult noroc!

Te-ar putea interesa si...