Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Jumatate de milion de voturi pe rma.1music.ro!
Publicat:22/08/2011
Autor:

Trei saptamani – atat a durat ca voturile de pe rma.1music.ro sa depaseasca o jumatatea de milion! 

Music Channel a deschis votarea pe 1 august, iar in foarte scurt timp au inceput sa fie doborate recorduri peste recorduri. Voturile nu au venit doar din Romania, ci si din foarte multe alte tari de pe glob, incepand cu tarile vecine si terminand cu state aflate la mii si zeci de mii de kilometri distanta. In total, rma.1music.ro a fost accesat din 132 de tari de pe 4 continente: Polonia, Slovacia, Maroc, Chile, Statele Unite ale Americii, Pakistan, Sri Lanka, Finlanda, Arabia Saudita, Liban, Ecuador, Bangladesh, Iordania, Singapore, Republica Dominicana, China, Ghana, Australia, Coasta de Azur, Jamaica, Nepal, Mexic, Zambia si lista poate continua.

Romanian Music Awards a ajuns anul acesta la cea de-a noua editie, urmand ca pe 16 septembrie Piata Sfatului din Brasov sa fie locul de intalnire al celor mai importanti artisti romani ai momentului, iar Cosmina Pasarin si Puya vor fi gazdele celui mai important eveniment muzical al anului.

Pana in ziua evenimentului, rma.1music.ro ramane singurul loc unde iti poti vota preferatii, peste 50 de artisti fiind nominalizati la cele 14 categorii.

Te-ar putea interesa si...