Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Clipul lui Stelică ”Din spatele sufletului meu” se vede prima dată la TV pe Music Channel!
Publicat:06/12/2016
Autor:

stelica

Miercuri, 7 decembrie, la #HipHop, pe Music Channel, avem premieră de clip! Mâine, la 23:00, Stelică lansează în premieră pe TV videoclipul ”Din spatele sufletului meu”.

”Piesa ”Din spatele sufletului meu” transmite simțuri uitate. Trăirile simple care stau la baza omului simplu construiesc mesajul întregii melodii”, a spus Stelică.

”12 personaje cu funcții din viața reală au fost oglinda contactelor mele de-a lungul timpului. La filmări s-a construit o stare incredibilă…toți am trăit episodul din spatele sufletului meu. Pe Silviu Pașca l-am cunoscut prin Chriss Casper care i-a povestit de mine, i-a arătat ce fac și a îmbrățișat imediat ideea. Instrumentalul este construit de Nova, un tip extraordinar pe care-l știu de pe internet și cu care m-am văzut prima dată la filmări. Am lucrat cu Stuwie de la CrossoverStudio și Adapter, alți talentați ai muzicii. Produsul final m-a surprins și pe mine.

Eu sunt Stelică, un om de la țară venit la oraș, am crescut cu un dar pe care acum îl instrumentez muzical. Mulțumesc că am găsit calea prin care pot face asta, prin care pot spune adevărul și am destui oameni aproape cu care pot construi mereu lucruri cu sufletul. Așa a fost și ”Din spatele sufletului meu””, a mai spus artistul.

Nu uita! Videoclipul lui Stelică ”Din spatele sufletului meu” se vede prima oară la TV pe Music Channel, miercuri, 7 decembrie, la ora 23:00!

Te-ar putea interesa si...