Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Music Channel te trimite la film! Înscrie-te în concurs
Publicat:23/02/2018
Autor:

În perioada 5 – 8 martie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Max și Annie și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali.
Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate. De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.

Filmul ”Game Night” apare la Hollywood Multiplex din 2 martie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 5 – 8 martie (cu excepția avanpremierelor), completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează actrița Rachel McAdams în filmul ”Game Night”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 2 martie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...