Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Music Channel te trimite la film!
Publicat:05/04/2018
Autor:

 

În perioada 16 – 19 aprilie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Singura legătură specială a lui Davis Okoye este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care cândva i-a fost prietenă.

Filmul ”Rampage: Scăpaţi de sub control” apare la Hollywood Multiplex din 13 aprilie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 16 – 19 aprilie (cu excepția avanpremierelor), completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul interpretat de actorul Dwayne Johnson în filmul ”Rampage: Scăpaţi de sub control”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 13 aprilie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

Prenumele (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj:

captcha

Te-ar putea interesa si...