Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Mihaela Glăvan și-a prezentat noua colecție pe muzica trupei Coma!
Publicat:19/03/2018
Autor:

Designerul Mihaela Glăvan lansează colecția de primăvară-vară 2018 într-o reinterpretare urbană a echipamentului tehnic de munte. 

Actrițele Ana Ularu, Maria Obretin, Crina Semciuc, Mădălina Craiu, Meda Victor, Ioana Flora, Ana Covalciuc, Andreea Vasile, Ada Galeș, Ilinca Harnut, Olimpia Melinte, Raluca Aprodu, Ioana Blaj, Cosmina Stratan, Ana Donosa, Iulia Lumânare, Dana Rogoz, Aylin Cadir, Adina Lucaciu și Ana Odagiu au defilat pe podium purtând cea mai nouă colecție de încălțăminte și accesorii de piele semnată Mihaela Glăvan pe muzica trupei Coma, din care face parte și colegul nostru Hefe, prezentatorul emisiunii Alternative Hour.

”Mesajul colecției propune o reinterpretare a forței așa cum se manifestă ea de către omul modern, puternic urbanizat, care nu uită însă de sensibilitatea și sinceritatea pașilor lui. <Munții> pe care îi urcăm în fiecare zi căpăta forme din ce în ce mai diferite – sunt limite impuse de societate sau chiar de noi înșine. Cei care cuteză să îi cucerească și luptă pentru libertatea lor merită un act artistic dedicat”, a spus designerul Mihaela Glavan.

Te-ar putea interesa si...