Maluma concertează la București în cadrul unui festival de muzică latino!
Publicat:02/05/2018
Autor:

Pe 30 iunie, Maluma vine la București în prima zi a celui mai mare festival de muzică latino din România, ”El Carrusel”.

Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B și What’s UP. ”El Carrusel” este primul eveniment grandios, organizat vreodată în Romania, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internaționale urcă pe aceeași scenă.

În cadrul festivalului, ”Very Special Guest” va fi nimeni alta decât ANDRA! Surpriza vine din partea organizatorilor, care nu exclud și un moment surpriză cu cei doi artiști.

”Sunt cea mai fericită că Maluma a ales și România, în turneul lui de promovare! Abia aștept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere“, a declarat Andra.

Biletele pot fi achiziționate începand de astăzi (2 mai 2018) și vor fi disponibile în rețeaua Eventim și AICI.

Biletele pot fi găsite, la preț promotional – EARLY BIRD GOLDEN CIRCLE – 300 LEI, EARLY BIRD ACCES GENERAL – 220 LEI. După epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preț întreg, la următoarele categorii – VIP – 750 LEI, GOLDEN CIRCLE – 360 LEI, ACCES GENERAL – 260 LEI.

Te-ar putea interesa si...