Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Laurentiu Duţă – Lifetime Award la Romanian Music Awards
Publicat:10/06/2012
Autor:

Laurenţiu Duţă a fost unul dintre privilegiaţi la Romanian Music Awards, el fiind premiat cu unul dintre premiile speciale ale galei – Lifetime Award.

Premiul face referire atât la cariera sa muzicală cât şi la cea de producător- dintre artiştii pe care i-a ajutat să ia avânt în muzică numărându-se Anna Lesko, Elena Gheorghe, Animal X şi bineînţeles, buna lui prietenă, Andreea Bănică.

 Laurenţiu a avut parte de o noapte plină la Romanian Music Awards, făcându-şi apariţia de la ora 19:00 pe Covorul Roşu alături de colegii de la 3rei Sud Est cu care a şi urcat pe scenă pentru unul dintre momentele speciale ale galei aniversare. Nu putea să lipseasca nici de langă Andreea Bănică, împreuna interpretând piesa „Shining Heart”, care le-a adus celor doi şi un premiu la categoria „Best Song”.

 Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

 

Te-ar putea interesa si...