Jazzy Jo: ”Este o onoare mare pentru mine să fac parte din proiectul MCulture”
Publicat:27/04/2018
Autor:

După piese precum ”Strigă cu mine”, ”Portofele” și ”Chef de chef”, MCulture lansează ”S-a rupt lanțul de iubire”, una dintre cele mai iubite melodii ale anilor ’90, reinterpretată de Jazzy Jo într-o manieră sensibilă, plină de emoții.

”Piesa asta m-a ales pe mine. A venit într-o perioadă grea din viața mea și m-a vindecat enorm, iar munca la acest album, cu Damian și colegii mei, a fost o schismă binecuvantată și mi-a deschis noi orizonturi! A fost și este o onoare mare pentru mine să fac parte din acest proiect. Vă dăruiesc o bucată din sufletul meu! Muzica e muzică și nu se poate altfel decât să o onorăm. Vă îmbrățișez!”, a declarat Ioana Sihota.

MCulture este format din 13 artiști cool, diferiți, cu voci excepționale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din România și nu numai. Printre artiștii MCulture se numără Silviu Pașca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi sau Ilinca Bacila, câștigătoarea Eurovision România din 2017.

Evenimentul de lansare a proiectului MCulture aavut loc pe 5 februarie, într-un spectacol multimedia unic, pe scena Teatrului Național din București. 

Te-ar putea interesa si...