Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Irina Rimes deschide ”Trilogia II” cu piesa #Beau
Publicat:02/04/2018
Autor:

După succesul Trilogiei ”Iubiri secrete” și al albumului ”Despre el”, Irina Rimes deschide ”Trilogia II” cu piesa ”Beau”.

”Am promis ca voi scrie despre un capitol nou al vietii mele dar nu cred că m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămășițe din trăiri vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesă e diferită, descoperă trei părti ale mele .. una dintre ele abia acum o voi arăta, în cea de-a treia piesă. Va invit să ascultați a doua trilogie care începe cu ”Beau”, a spus Irina Rimes.

”Trilogia II” evocă lupta continuă dar uneori în van dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din Intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflată față în față cu trei uși albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o îndeamnă pe artistă să aleagă una dintre uși, respectiv una dintre variantele realității sale.

Piesa ”Beau” este compusă de Irina Rimes, împreună cu Sebastian Barac și Marcel Botezan, iar videoclipul a fost realizat de catre NGM Creative, în conceptul lui Dan Floroiu și a lui Bogdan Păun.

Te-ar putea interesa si...