Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs, Music Channel te trimite la film!
Publicat:30/03/2018
Autor:

În perioada 9 – 12 aprilie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni ”neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptişorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei şi al prietenilor săi pentru a salva situaţia.

Filmul ”Albinuţa Maya 2” apare la Hollywood Multiplex din 6 aprilie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 9 – 12 aprilie (cu excepția avanpremierelor), completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cărui personaj din animația ”Albinuţa Maya 2” îi dă voce actrița Coco Jack Gillies?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 6 aprilie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...