”Inimi cicatrizate” – disponibil pe DVD în ediție premium
Publicat:07/05/2018
Autor:

Lungmetrajul ”Inimi cicatrizate”, dublu premiat la Festivalul de la Locarno și care i-a adus lui Radu Jude trofeul pentru regie la Festivalul de la Mar del Plata, a fost lansat pe DVD într-o ediție premium.

Materialul cuprinde filmul, pe suport DVD, cu subtitluri în limba engleză, trailerul oficial și o broșură realizată de Arnold Estefan. Broșura conține texte de Veronica Lazăr și Andrei Gorzo (”Inimi cicatrizate” – un film de Radu Jude), Norman Manea (”M. Blecher – între biografie și creație”), o poezie a lui Geo Bogza (”De vorbă cu M. Blecher”), nuvela ”Berck – orașul damnaților” a lui M. Blecher și fotografii realizate de Silviu Gheție.

Ediția este disponibilă în rețeaua libăriilor Cărturești și online AICI.

”Inimi cicatrizate” este o adaptare liberă după opera literară a lui Max Blecher ce îi are în distribuție pe Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Hărnuţ, Şerban Pavlu, Marian Olteanu, Alexandru Dabija, Dana Voicu, Fernando Klabin şi Adina Cristescu.

Acţiunea filmului are loc în anul 1937, când Emanuel, un tânăr în vârstă de douăzeci de ani, bolnav de tuberculoză osoasă, se internează într-un sanatoriu de pe malul mării. 

Te-ar putea interesa si...