Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Hai la concertul lui Mitză! Music Channel oferă două invitații duble
Publicat:26/03/2018
Autor:

Mitză a scos luna trecută album nou, motiv pentru care face mare party de lansare pe 30 martie, începând cu ora 22:00, în club Hangover din București. După cum deja știi, Music Channel te trimite la cele mai mișto evenimente, așa că oferim două invitații duble.

”Născut la Revoluție” este cel de-al doilea material solo lansat de Mitză, ce conține nouă piese, dintre care doar o colaborare cu Maximilian pentru piesa ”Nimicuri”. Albumul este disponibil momentan doar în format digital (AICI), urmând să fie prezentat și pe suport fizic, însă nu pe CD, ci pe casetă.

Alături de artist, pe scenă vor urca GuessWho, Grasu XXL, JUNKY și Maximilian, iar warm-up și afterparty se va ocupa Dj Oldskull. 

Vrei să câștigi una dintre cele două invitații duble pe care noi le oferim la concertul lui Mitză? Dacă răspunsul tău este ”da”, atunci completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește primul material solo lansat de Mitză și în ce an a apărut?

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 29 martie, printr-un mail trimis pe adresa cu care aceștia s-au înscris în concurs. Baftă & #BeThere, o să fie tare!

 [contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...