”Good behavior” – un amestec reușit de dragoste, satiră și brutalitate
Publicat:16/11/2017
Autor:

Serialul ”Good behavior” este considerat de publicațiile internaționale de specialitate drept un reușit amestec de satiră, comedie neagră, dragoste și violență.

Jocul actriței principale, britanica Michelle Dockery, umorul și inteligența de care dă dovadă scenariul se numără printre atributele serialului.

Despre show, revista Variety a scris că a captivat publicul american în primul rând datorită farmecului britanic al lui Dockery și a jocului ei.

Pe de altă parte, site-ul TV Insider accentuează faptul că personajele Letty Raines (Michelle Dockery) și Javier Pereira (Juan Diego Botto) sunt ”cel mai sexy cuplu din istoria televiziunii format dintr-o fostă condamnată și un răufăcător”.

”La prima lectură pe care au avut-o împreună, chimia dintre ei a fost evidentă”, este citat producătorul Chad Hodge.

The Hollywood Reporter a titrat despre serialul TNT că are ”mai mult decât câteva lucruri bune – începând de la episodul pilot, la jocul actoricesc virtuos al lui Michelle Dockery și genul de finaluri intrigante, care te fac să îți dorești să revii”.

”Cel de-al doilea sezon continuă să îi țină pe privitori pe ace”, a scris Decider.com. ”În timp ce sexul este întotdeauna binevenit în acest show, apar schimbări care demonstrează cât de inteligent, abil și amuzant poate fi serialul”.

Showbuzzdaily.com a notat că ”Good behavior” este un amestec reușit între dragoste, satiră, comedie neagră și brutalitate, care gravitează în jurul unui cuplu neobișnuit. ”Amândoi își doresc să fie respectați, dar sunt atrași și de partea întunecată”.

Cel de-al doilea sezon al serialului ”Good behavior” va fi difuzat la TNT, din 20 noiembrie, în fiecare luni, începând cu ora 22.00.

Te-ar putea interesa si...