Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Twitter aduce funcții noi
Publicat:08/02/2017
Autor:

Twitter a anuțat ieri că va introduce noi funcții pentru a reduce abuzurile online pe rețeaua de socializare.

De asemenea, utilizatorii cărora le-a fost interzis accesul pe rețeaua de socializare nu vor mai putea crea conturi noi. Aceste măsuri vin la doar o săptămână de când directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a promis o abordare complet nouă în ceea ce privește combaterea abuzurilor pe rețeaua de socializare.

Twitter va oferit mai multe detalii despre funcția ”căutare sigură”, care va fi personalizată pentru fiecare utilizator. Prin setările sale prestabilite, această funcție va ascunde grafica și imaginile explicite sau videoclipurile care fac trimitere la chestiuni sexuale în rezultatele căutării. Vor fi ascunse și toate acele mesaje tweet ale conturilor de Twitter pe care un utilizator le-a blocat.

Funcțiile introduse nu aduc modificări semnificative în totalitate, încă completează o funcție introdusă în luna noiembrie care permite utilizatorilor să blocheze anumite cuvinte cheie din menționări la adresa lor.

Twitter va continua să își rafineze politicile împotriva abuzului online, compania introducând numeroase modificări minore instrumentelor și politicilor sale de funcționare și așteptând feedback din partea utilizatorilor în acest sens.

Modificările vor fi implementate în următoarele săptămâni pe aplicațiile dedicate ale Twitter și pe versiunea de internet a platformei.

Sursă: www.digi24.ro

Te-ar putea interesa si...