Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Iată ce pot să facă jeanșii inteligenți!
Publicat:11/01/2017
Autor:

Jeanşi inteligenţi, asta da invenție! De acum nu mai trebuie să stai cu ochii în smartphone, pentru că, pantalonii dispun de sistem GPS pentru navigaţie.

Spinali Design, o companie franceză cunoscută pentru faptul că produce un model de bikini echipat cu senzori, a lansat o linie de jeanşi cu GPS, Essential Jeans, care vibrează de fiecare dată când utilizatorul trebuie să meargă la stânga sau la dreapta, dar dacă ai greșit direcția, ”motoraşele” vibrează în acelaşi timp.

Vibraţiile sunt transmise pe părţile laterale ale picioarelor prin intermediul unor senzori montaţi în acele zone. Jeanşii au fost prezentaţi la CES şi dispun de propria aplicaţie pentru smartphone. Senzorii primesc energie de la o baterie încorporată în jeanşi. Aceasta nu este detaşabilă şi se încarcă prin intermediul unui port micro-USB.

[jwplayer mediaid=”110705″]

Essential pot fi setaţi şi pentru a vibra atunci când persoana care îi poartă primeşte mesaje, e-mailuri sau apeluri pe smartphone. Asta nu e tot, cea mai interesantă caracteristică a acestor jeanşi este ”Ping”, care oferă posibilitatea de a transmite o vibraţie unei alte persoane care poartă o pereche pentru a-i atrage atenţia.

Cel mai ieftin model de pantaloni scurţi costă 87 de dolari, iar cea mai scumpă pereche de jeanşi are un preţ de 252 dolari. 😀

Sursă: www.go4it.ro

Te-ar putea interesa si...