Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
“Spaceship” cel mai nou single The Code, feat. Jackie Vegas
Publicat:13/06/2016
Autor:

The Code_Jackie Vegas_Spaceship

The Code revine cu o super piesă, “Spaceship”, de data asta în colaborare cu Jackie Vegas.

Single-ul a fost compus de Adriana Rusu, Vanotek, The Code, Alexandru Cotoi, iar textul l-a Narcis Axinte (Jackie Vegas). Videoclipul care prezintă povestea de dragoste cu aventuri și peripeții a unor îndrăgostiți a fost regizat și filmat de Michael Mircea, cel care a facut și videoclipurile ”I’m Coming Home” sau ”My Heart is Gone”.

”Colaborarea dintre mine și The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care mă știam din alte proiecte de studio. Mi-a fost prezentată piesa și a fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa mi-a transmis un ”feeling” de vara și de evadare alături de persoana dragă. Faptul de a fi împreună împotriva lumii, cu un rucsac în spate, călătorind peste tot fără griji. De aici am venit și cu ideea de ”Spaceship”, care invoacă lipsa granițelor pamântești. Așa e câteodată cu iubirea asta, te duce până la stele”, a declarat Jackie Vegas.

The Code (Ionuț Catană) este originar din Focșani și a studiat la liceul de muzică din Iași. A devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la Selecția Națională Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek și Georgian – piesa ”I’m Coming Home”.

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul, chitaristul și compozitorul principal din trupa Harlequin_Jack, solist cât și basist în formația Tourette Roulette dar și chitarist în trupa We Singing Colors. Activează pe scena muzicii underground din România începând din 2007 până în prezent.

Te-ar putea interesa si...