Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
“Que Sera, Sera”, noul videoclip Havana
Publicat:14/09/2015
Autor:

Havana

Așa cum vă spuneam săptămâna trecută într-un alt articol, proiectul Havana a lansat astăzi videoclipul “Que Sera, Sera”.

Cel de-al treilea single Havana este compus de către Vanotek și Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, în studiourile Smash Production și este susținut de vocea sensibilă a lui Nadir.

Single-ul este o coproducție Cat Music și Global Records, iar de regia videoclipului s-a ocupat Khaled Mokhtar, cel cu care baieții de la Havana au colaborat și pentru videoclipul anterior.

“Vita Bella” a strâns peste 18 milioane de vizualizări în 4 luni de când a fost lansat și este unul dintre cele mai accesate videoclipuri ale începutului de an de pe YouTube.

Vocea Havana este Nadir, artist cunoscut datorită participării la X-Factor, single-ului “Culoarea ta” alături de CRBL, dar mai ales pentru hitul “Prietena ta”, în colaborare cu Randi și Uddi, piesă foarte apreciată de publicul din România, dar și datorită colaborării cu Loredana Groza, pentru piesa “Te iubesc”.

Vanotek a produs piese pentru mulți artiști români: Dan Balan “Chica Boom”(co-producție), Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale, Antonia, iar Sorin face parte din trupa Crush și au lansat împreună numeroase piese iubite de publicul din România.

Te-ar putea interesa si...