Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Frații Teodorescu și Munteanu umblă după fete ”90-60-90”
Publicat:01/03/2018
Autor:

Liviu Teodorescu i-a adunat pe fratele lui, Matei și pe celebrii vloggeri Munteanu și au plecat la vânătoare după fete ”90-60-90”.

”90-60-90” este de fapt numele piesei pe care frații Teodorescu au lansat-o în colaborare cu frații Munteanu.

”Am luat cele mai nebune și la limita penibilului replici de agățat și le-am pus într-o piesă, ”90-60-90”. Practic, am ironizat momentul ăla în care băieții ar face și ar spune orice, numai ca să agațe ceva. ”90-60-90” nu vorbește despre femei perfecte, ci despre complimente exagerate, spuse în cele mai proaste momente, doar ca să pleci cu cineva acasă. Împreună cu echipa mea, ne-am gândit la Frații Munteanu și am gândit piesa asta ca un featuring între frați. Noi ne-am distrat mai mult decât ne-am imaginat la piesa asta, sperăm să vă inspirăm să faceți la fel!!”, a spus Liviu Teodorescu.

Pentru acest proiect, artistul și-a ales câteva prezente feminine cunoscute, cum ar fi: Alina Eremia, Nicole Cherry, Raluka, Ana Baniciu, AMI, Iuliana Beregoi.

Conceptul și scenariul este gândit de #W, iar clipul e regizat de SAN. Producția muzicală a fost realizată de Liviu Teodorescu împreună cu Mădălin Roșioru, în studiourile #LiTEmusic. 

Te-ar putea interesa si...