Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
După doi ani de la tragedia din #Colectiv, doar #ÎmpreunăRezistăm!
Publicat:30/10/2017
Autor:

În urmă cu doi ani, în seara zilei de 30 octombrie 2015 a avut loc tragedia din #Colectiv, încendiu în care şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, iar alte 146 au fost rănite.

Asociatia Colectiv GTG 3010 a ales să țină trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual care va avea loc pe 30 octombrie 2017, la Arenele Romane. Prin intermediul acestui eveniment, Asociația dorește să ofere ajutor celor care încă au nevoie de sprijin și, de asemenea, dorește ca un număr de trupe să cânte pentru cei care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv.

Participarea la eveniment se va face în baza unui bilet de acces, prețul lui va fi de 50 de lei. Bilete vor putea fi achiziționate în avans de AICI  sau la intrare în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Fondurile și donațiile obținute în urma evenimentului vor fi folosite atât în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor și a facturilor medicale, cât și în organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca ”#3010 Festival” să fie realizat an de an.

Formațiile care vor susține concerte acustice în seara de 30 octombrie 2017, la Arenele Romane, sunt: JINXY VON D’ERS, Gray Matters, Breathelast., Days of Confusion, Luna Amară, Coma, The Pixels, Cred Că Sunt Extraterestru, Subcarpați.

Sursă: Facebook

Te-ar putea interesa si...