Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
CRBL îşi tratează dansatorii ca în armată
Publicat:11/06/2012
Autor:

CRBL şi-a creat o adevărată armată, cel puţin pe scena Romanian Music Awards 2012, unde a şi prezentat evenimentul. După ce şi-au făcut intrarea, eleganţi, pe Covorul Roşu, continuând cu animarea show-ului.

La un momentdat însă, artistul a lăsat-o însă singură pe Elena, care a ţinut să menţioneze că “urmează pe scena o persoană foarte importantă pentru mine”, făcându-i loc chiar soţului ei, CRBL, care a sosit escortat de un “pluton” militar.

no images were found

Show-ul lui CRBL a constat într-un medley, amestec al celor mai bune melodii ale sale, dar a ieşit în evidenţă şi prin coregrafia ieşită din comun. Nu, armata sa nu a fost formată din dansatoare în pantaloni scurţi de camuflaj ci chiar echipamente adevărate, cum îi stă bine unei adevărate armate.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

 

Te-ar putea interesa si...