Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
CRBL, desemnat “Best Male” la Romanian Music Awards
Publicat:11/06/2012
Autor:

Lui CRBL oficial îi merge bine după ce vineri, la Romanian Music Awards a câştigat premiul “Best Male”. Prezentatorul show-ului a rămas fără cuvinte când şi-a auzit numele strigat de către reprezentanţii Men’s Health, care i-au înmânat premiul.

Deşi toată seara a întreţinut atmosfera, supriza a fost atât de mare încât el şi-a început discursul cu vorba piesei:”mamă, mamă, sunt confuz”.

De această dată nu pentru că sclipeşte pe autobuz, ci pentru că organizatorii i-au înmânat un desfăşurător pe care numele sau nu se afla printre câştigători, tocmai pentr a-i face o bine meritată surpriză. Artistul a ţinut să le mulţumească lui Smiley şi lui Marius Moga dar şi publicului sau.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Te-ar putea interesa si...