Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”Cinema în aer liber” se apropie de sfârșit
Publicat:08/09/2017
Autor:

În perioada 15 august – 17 septembrie, are loc cea de-a V-a ediție a evenimentului ”Cinema în aer liber”. Cele mai bune filme ale anului vor putea fi urmărite timp de cinci săptămâni pe Insula Artelor din Parcul Titan. 

După ce peste 7.500 de bucureșteni au trecut pragul insulei în primele două săptămâni de proiecții, programul pentru săptămâna 5 – 10 septembrie este, tot de marți până duminică, de această dată de la ora 20:30:

5 septembrie – ”Confesiunea unui anonim”, (r. Joel Coen, 2h), câștigător pentru cea mai bună regie la Berlinale.

6 septembrie – ”Ana, mon amour”, (r. Călin Peter Netzer, 2h), nominalizat la Oscar, Globurile de aur și BAFTA pentru cel mai bun film străin al anului.

7 septembrie – ”Tata în călătorie de serviciu” (r. Emir Kusturica, 2h15), câștigător al premiului pentru cea mai bună regie la Cannes și nominalizat la premiul Cesar pentru cel mai bun film străin.

8 septembrie – ”Cea mai fericită zi din viața lui Olli Maki” (r. Juho Kuosmanen, 1h45), câștigător de cinci premii Oscar și cu încă trei nominalizări.Sinopsis: Povestea adevărată a lui Olli Maki, faimosul boxer finlandez, care a concurat la categoria ușoară la Campionatul Mondial de Box din 1962.

9 septembrie – ”Pisica albă, pisica neagră” (r. Emir Kusturica, 2h15), nominalizat la Oscar și la Globurile de Aur.

10 septembrie – ”Complet străini” (r. Paolo Genovese, 2h), nominalizat la festivalul de film de la Cannes și la premiile Cesar.

Detalii despre filme și programul complet pot fi găsite AICI. Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Te-ar putea interesa si...