Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”Cinema în aer liber” a ajuns în Parcul Titan din București
Publicat:17/08/2017
Autor:

Primăria Sectorului 3 organizează, în perioada 15 august – 17 septembrie, cea de-a V-a ediție a evenimentului ”Cinema în aer liber”. Cele mai bune filme ale anului vor putea fi urmărite timp de cinci săptămâni pe Insula Artelor din Parcul Titan.

”Cinema în aer liber” se întoarce în Sectorul 3 cu 24 de filme, dintre care 12 sunt noi în selecția oficială. Aceasta cuprinde filme nominalizate anul acesta la Oscar, așa cum sunt ”Tanna” și ”Toni Erdmann”, pelicule premiate cu Ursul de Aur și de Argint la Berlinale 2017 – ”Despre trup și suflet” și ”Things to come” sau nominalizate la Festivalul de film de la Cannes – ”La fille inconue” și ”Eu, Daniel Blake”.

Programul pentru săptămâna 15 – 20 august este, de marți până duminică, de la ora 21:00:

15 august – Arizona Dream (r. Emir Kusturica, 2h30), câștigător al Ursului de Argint la Berlinale.

16 august – Perfetti Sconosciuti (r. Paolo Genovese, 2h), distins cu Premiul Juriului la Tribeca IFF și premiul pentru Cel mai bun scenariu la Cairo IFF.

17 august – Sing Street (r. John Carney, 2h).

18 august – Underground (r. Emir Kusturica, 3h), câștigător al premiului Palme d’Or la Cannes.

19 august – Grease (r. Randal Kleiser, 2h), nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec original și cu trei nominalizări la Globurile de Aur.

20 august – Hunt for the Wilderpeople (r. Taika Waititi, 1h45), a avut premiera mondială în competiție la Sundance și a câștigat Premiul Publicului la Festivalul Fantasia și la Festivalul 

Cele 24 filme vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene, pe un ecran gonflabil de 120 m², cu ajutorul singurului proiector digital mobil din țară, de 18.300 de lumeni.

Accesul publicului la acest eveniment este liber. Detalii despre filme și programul complet pot fi găsite AICI.

Te-ar putea interesa si...