Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
BRIT Awards 2018: Dua Lipa și Stormzy sunt marii câștigători!
Publicat:22/02/2018
Autor:

Artiștii britanici Dua Lipa și Stormzy au plecat acasă de la gala premiilor BRIT Awards 2018 cu câte două trofee fiecare.

Dua Lipa, în vârstă de doar 22 de ani, a fost onorată cu premiile ”British Female Solo Artist” și ”British Breakthrough”, în timp ce artistul Stormzy a fost marele câștigător al premiilor ”Mastercard British Album of the Year” și ”British Male Solo Artist”.

Albumul de debut al lui Stormzy, ”Gang Signs and Prayer”, a fost primul album care a ajuns pe primul loc pe Albums Chart în Marea Britanie.

Producătorul ”Blinded by Your Grace” a încheiat spectacolul cu o părere pasională despre incendiul din Turnul Grenfell, care a izbucnit în iunie 2017 și a cauzat peste 70 de decese.

Într-un rap direct adresat prim-ministrului britanic, Stormzy a spus: ”Yo Theresa Mai, unde sunt banii pentru Grenfell? Crezi că tocmai am uitat de Grenfell? Sunteți criminali!”

”Aveți obrazul să ne spuneți sălbatici, ar trebui să faceți un timp închisoare, ar trebui să plătiți niște daune! Ar trebui să vă ardem casa jos, vom vedea dacă veți reuși!”, a mai continuat artistul.

Sursa: Andrei Alexandru – Senior Social Media Specialist affiliated ITV.com

Foto Credit: Ian West PA Images via Getty  

Te-ar putea interesa si...