Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#BOOM Noul clip BiGGiE se vede prima dată la Music Channel! #Exclusiv
Publicat:23/03/2018
Autor:

#BOOM Veștile bune vin și la sfârșit de săptămână! Astăzi, 23 martie, la ora 19:00, BiGGiE lansează clip nou în exclusivitate pe Music Channel. 

”Piesa se numește ”BOOM” și anunță cumva lansarea mixtape-ului în format fizic, motiv pentru care o să fie și printre ultimile upload-uri pe net, dacă probabil va mai fi ceva urcat va fi tot un clip ceva la o piesă de pe album, până atunci restul pieselor se găsesc pe cd. Single-ul ”BOOM” urmează să fie lansat online luni, la ora 19:30”, a spus BiGGiE.

”Legat de clip, sincer, n-a fost cine știe ce organizare, a fost doar o seară din viața noastră, cu bune și cu rele, unele se văd în clip altele nu :)), în care ne întâlnim toți la ”birou”, cum îmi place mie să îi zic. Acolo stăm și povestim, râdem, glumim etc. Singura diferență acum a fost că l-am sunat pe ALENS să vină cu camera, care s-a ocupat și de montaj în mare parte…deși ”final cut-ul” l-am făcut eu. Mix/master-ul piesei ”BOOM” a fost făcut de Karie”, a mai completat BiGGiE. 

Așadar, stai cu ochii pe Music Channel pentru că cel mai nou videoclip semnat BiGGiE poate fi urmărit în exclusivitate la TV pe Music Channel, începând de astăzi, ora 19:00, în cadrul emisiunii Beats and massive R’N’B.

 

Te-ar putea interesa si...