#Beerbongs&Bentleys ar putea să-i aducă lui Post Malone discul de aur!
Publicat:23/04/2018
Autor:

Noul album Post Malone întrunește toate condițiile pentru a fi certificat cu discul de aur, cu toate că lansarea oficială a materialului ”Beerbongs & Bentleys” nu a avut loc încă.

Fanii de pretutindeni ai artistului așteaptă cu sufletul la gură marea lansare ”Beerbongs & Bentleys”, cel de-al doilea album semnat Post Malone, al cărui release a fost anunțat în urmă cu câteva luni și este programat pentru ziua de vineri, 27 aprilie. Referitor la marea lansare a albumului, prognoza săptămânii viitoare pare să anunțe averse de #1 în clasamentul Billboard 200.

În timp ce publicul lui Post Malone mai are de așteptat încă o săptămână până să poată asculta integral ”Beerbongs & Bentleys”, albumul a reușit deja să atragă o lungă serie de laude, care, cel mai probabil, îl vor situa în fruntea industriei muzicale multă vreme de acum înainte.

Cu toate că lansarea ”Beerbongs & Bentleys” nu a avut loc încă, certificarea cu disc de aur în Statele Unite a devenit deja o certitudine, iar șansele ca acest lucru să se adeverească pe 27 aprilie, în ziua lansării albumului, sunt foarte ridicate.

La nivel global, pe langa cele cinci milioane de unități înregistrate cu piesa ”Rockstar”, un alt single de pe albumul ”Beerbongs & Bentleys”, ”Candy Paint”, a fost certificat cu discul de aur. Cel mai recent release, ”Psycho”, a atins de asemenea punctul culminant, se situează pe locul 2 în topul Hot 100 și se îndreaptă spre o certificare de aur sau platină.

Te-ar putea interesa si...