Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Badass DJ – Locul unde se întâlnesc cei mai tari DJ din România
Publicat:02/04/2018
Autor:

Badass DJ este o platformă care va face auzită vocea industriei muzicale din România. Este locul unde artiști, DJ și producători români pun pe hârtie, dau play sau record unor povești care să inspire noile generații.

”Vreau ca oamenii să înțeleagă că meseria de DJ este o artă și trebuie tratată ca atare. Faptul că știi să mixezi Lambada și Macarena la o nuntă nu înseamnă că ai înțeles cum stă treaba cu industria asta. E nevoie de timp, multă pasiune și de trei ori mai multă muncă. Nu vreau să ajungem să ne fie rușine că suntem DJ, așa că am hotărât să schimbăm puțin lucrurile”, spune Robert Graur, fondatorul DjSuperStore.

Rammon, DJ Dox, Disco Sigaretta și PussyCutz sunt câțiva dintre artiștii care vor contribui activ în dezvoltarea platformei. DJ Dox va avea o rubrică dedicată ”Școala Dox”, unde va povesti despre începuturile DJ-ingului și Hip Hop-ului din România.

”Platforma nu e doar o sursă de inspirație pentru oricine e interesat de industria muzicală. Ne dorim să implementăm proiecte relevante pentru comunitatea locală, să îi promovăm, să le dăm un loc în care să se manifeste, să se cunoască și în care să fie mai vizibili decât pe clasicele Soundcloud sau Mixcloud. Avem în plan proiecte care îi vor susține pe cei care vor să devină DJi, vom crea evenimente cum am văzut doar în afară și nu ne oprim aici. Avem planuri mari”, povestește Diana Coman, Business Director DjSuperStore.

Pe badassdj.ro veți avea acces la noutăți din industrie, veti putea asculta mix-uri în premieră, veți afla poveștile artiștilor preferați și veți putea contribui oricând cu content. Vor exista rubrici tematice dedicate pieței din România, scrise de oameni cu experiență.

 

Te-ar putea interesa si...