Aventură, amuzament și adrenalină la avanpremiera filmului ”Thor: Ragnarok”
Publicat:30/10/2017
Autor:

Avanpremiera specială a filmului ”Thor: Ragnarok”, cel mai nou film Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc în sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele CRBL, Șerban Copoţ, Andrei Leonte, Petre Fumuru, Oana Tache, Olivia Niţă, Florin Grozea, Simona Elena Ţăranu, Ramona Solomon, Daniel Niţoiu, Simona şi Rareş Dragomir, OLiX, Mircea Zara, Cristina Zegan, Ioana Petric şi Christian Dumitrescu.

”Thor: Ragnarok” este a treia parte a aventurii super-eroului scandinav.  ”Thor: Ragnarok” le readuce pe marile ecrane pe personajele îndrăgite din Universul Marvel: Thor, Loki, Hulk şi Valkyrie. Povestea este o fuziune plină de umor, scene de acţiune, cascadorii şi efecte speciale care te propulsează direct în Asgard, alături de Thor, experienţa fiind mult mai spectaculoasă şi mai intensă în format IMAX. Mai mult, aproape 40 de minute din film au fost reformatate special pentru IMAX, oferindu-le spectatorilor cu 26% mai multă imagine decât într-o sală standard de cinema.

Te-ar putea interesa si...