Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Anul acesta, pe covorul roşu de la RMA, vedetele au preferat creatorii români
Publicat:11/06/2012
Autor:

La Romanian Music Awards, vedetele au impresionat defilând cu ţinutele atent alese pe Covorul Roşu, făcute la comandă, special pentru ele.

Ca în fiecare an, Covorul Roşu este unul dintre cele mai pretenţioase momente de la Romanian Music Awards. Primii care au dezbătut vestimentaţia artiştilor au fost Ela Voineag şi Manuel Dinculescu, chiar gazdele din acest an ale Covorului Roşu. Andreea Bănica, CRBL şi Elena, Margherita, Viorica şi Ioniţă din Cleajani, Giulia, Alex Velea şi soţia sa- Ana, sunt numai câţiva dintre artiştii care au făcut deliciul devoratorilor de fashion.

Giulia şi-a făcut apariţia la bratul lui Vlad Huidu arătând senzaţional la două luni după naştere optând pentru o ţinuta Zac Posen pe Covorul Roşu şi pentru o creaţie Mirela Diaconu pe scenă.  Andreea Bănică a fost o prezenţă extrem de sexy la braţul lui Cătălin Botezatu, într-o rochie Casa Janine. Adela Popescu a mizat pe o rochie albă, marca PNK Casual, iar Viorica din Clejani, o prezenţa voluptoasă, a ales o rochie decoltată create de Sonia Trifan.

CRBL şi soţia lui, Elena – gazdele evenimentului- au optat pentru un look clasic, marca Armani, în timp ce Alex Velea şi soţia lui au fost cel mai exotic cuplu de pe covorul rosu. Şi anul acesta, soţia lui Alex Velea a optat pentru o rochie creată de Ştefania Caragea,  iar Alina Crişan, alias Alinka, a arătat excepţional într-o rochie Manuri.

Covorul Roşu a fost astfel invadat de o serie de creatori români, care au creat ţinutele perfecte pentru vedetele care au venit la Romanian Music Awards.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio, Superbet

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

 

Te-ar putea interesa si...