Andrew Dum ajunge cu ”X TOUR” până în Dubai
Publicat:23/04/2018
Autor:

Primavara aceasta, Andrew Dum, aflat într-un turneu prin 13 oraşe, a oferit publicului pasionat de muzica electronică o experiență unică.

”X Tour” se definește printr-un concept vizual inovativ, astfel că în fiecare loc atins de seturile magice ale artistului, s-au lansat pe clădiri proiecții exterioare de lasere și lumini in formă de X, dând astfel naștere campaniei XMarksTheSpot.

Pe parcursul turneului, la un club renumit din Sibiu, promoterii de la Vision au iniţiat propunerea de extindere a turneului cu 3 party-uri în Dubai, fiind şi un start-up pentru platforma de petreceri ce urmează a fi implementată de Vision, devenind astfel unul dintre cei mai importanţi jucători români în Emiratele Arabe, în special Dubai şi Abu Dhabi.

In perioada 27 aprilie – 30 aprilie 2018, organizatorii au pregătit, imediat după debarcare, o incursiune în deşertul safari urmată de prima petrecere din serie pe plaja privată ”Azure Beach” a hotelului Rixos Premium. A doua petrecere va fi pe ”Desert Rose”, un yacht de dimensiuni şi tehnologie impresionante.

În cea de-a treia zi, Andrew Dum, invitaţii DJ BIA [uae], Dj Alexander Augustin [ro], MC SO [ro] , CHI PAH (Live Act) [ro] şi perfomerii care vor redecora visual întregul concept Vision, vor închide cu un afterparty pe o plajă, care în acest moment nu este dezvăluită.

Mai multe informații puteți găsi AICI și AICI.

Te-ar putea interesa si...