Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Alina Eremia: ”#DoarNoi este melodia pe care o poți asculta în orice stare”
Publicat:15/02/2018
Autor:

După ”Freeze”, melodia pe care Alina Eremia a lansat-o alături de Monoir, artista colaborează pentru piesa ”Doar noi”cu Mark Stam, cântăreț și compozitor de peste Prut.

Single-ul a fost compus în mare parte de către Mark, textul a fost scris de Irina Kupko, iar productia poartă semnatură lui Mark Stam și a cunoscuților Marco & Seba.

”Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însămi. Este istoria unei relații care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că mulți dintre voi se vor regăsi în ea”, a declarat Mark Stam.

Realizat într-un cadru romantic, videclipul piesei este regizat de către Spoiala Brothers și ne transpune într-o poveste de dragoste nemărginită. Alina Eremia și-a schimbat look-ul pentru a intra în pielea personajului, o tânără îndrăgostită care luptă pentru partea de iubire ce i se cuvine.

””Doar noi” este acea melodie pe care o poți asculta în orice stare. Indiferent că esti suparat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în directia în care vrei sa fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii. Mă bucur nespus că pot să cânt această piesa alături de Mark Stam, un artist incredibil de talentat”, a spus Alina Eremia.

Te-ar putea interesa si...