Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”Alien: Covenant” apare pe 12 mai în cinematografele din România
Publicat:04/05/2017
Autor:

În spațiu, nimeni nu îți poate auzi strigătul. Patru decenii mai târziu, aceste cuvinte încă rămân sinonimele intensității autentice ale capodoperei futuriste horror marca Ridley Scott: Alien.

Acum, creatorul francizei atât de cunoscute se reîntoarce în universul pe care l-a creat pentru a-i explora cele mai întunecate parti odată cu ”Alien: Covenant”, o aventură care îți va accelera bătăile inimiii și care testează limitele terorii.

La bordul navei Covenant predomină liniştea. Echipajul împreună cu celelalte 2,000 de suflete care se află la bord sunt într-un hiper-somn adânc, în timp ce un Walter sintetic străbate coridoarele de unul singur. Nava se îndreaptă către îndepărtata planetă Origae-6 unde, în indepartata parte a galaxiei, coloniştii speră să instituie un nou avanpost pentru umanitate. Însă pacea instaurată se destramă când în apropierea coloniei are loc o explozie stelară care distruge stocurile de energie, urmările devastatoare constând într-o mulitudine de victime, deviind astfel misiunea de la cursul său.

”Alien: Covenant” apare în România în data de 12 mai și îi are protagonişti pe Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride şi pe Demián Bichir.

[jwplayer mediaid=”113128″]

Te-ar putea interesa si...